Kirjailija ja rouva Reino Rinne Kuusamo


Messukylä 30.5.1964

Sydämelliset kiitokset kaikesta! Samana iltana klo 19.10 oltiin perillä. Matkalla ei ollut mitään vaikeuksia. Nyt ovat Leena ja Anneli parasta aikaa Tamperetta katselemassa oppaanaan Aune siskoni. Huomen iltana menevät molemmat Leenat ja Anneli Tamp. Teatteriin katsomaan "Naista aamutakissa". Tuomet kukkivat parhaillaan ja omenapuut melkein. Koivujen lehdet eivät enää paljoa kasvane. Eron on Kuusamon ja Tampereen kesäntulolla! Hyvin tytöt näyttävät viihtyvän ja koko huomisen päivän he saavat katsella Tamperetta, jota tähän asti ovat vain nähneet etupuolelta auton akkunasta. Kiitoksia vieläkin Sinulle ja Annalle. Koko ruokaporukaltani terv. Kalle Päätalo

Messukylä 30.XII.1964

Hei, Reino!

Kiitokset kaikesta. Hyvin pääsin kotiin ja nyt on jo joulu onnellisesti takanapäin. Mukava se oli vilkaista Kuusamoa ja saatinhan siinä vähän puehllakin, mutta oli liian kiire. Kiire, kiire ... Sama tauti vaivaa nytkin. Olen etupäässä hoitanut laiminlyötyä kirjeenvaihtoa ja muutenkin selvitellyt rästiin jääneitä asioita ja tämän päivän aikana yritin haalia kokoon tuonkin "ällistelyn". Vien sen postiin vielä tänä iltana, että kerkiää sinne loppuviikosta.

Sanohan Annalle ja muutenkin kotonasi paljon terveisiä meiltä kaikilta. Tytöt olivat mielissään kirjasta ja korteista. Sano myöskin kiitokset hyvästä täyshoidosta Aarne Hiltusen puolisille ja tietystikin terveiseni. Yritetään jatkaa tätä tohinata ja toivotaan, että ensi vuoden puolella järjestyy päässä tai toisessa tilaisuus laajempaan keskusteluun ja saunomiseenkin, jos satut pääsemään tänne.

Kiitos kuluneesta vuodesta ja toivon, että se jatkuu samanlaisena alkavanakin.
Parhain terveisin Kalle (kirjoitan tämän lahjoittamallasi Lamylla. Hyvä kynä ja vieläkin kiitoksia)

Image Description