Helsinki, 12.12.1963

Kirjailija Reino Rinne
Kuusamo

Terve Reino! Oheisena lähetän Sinullekin nämä samanlaiset valokuvasi, jotka olen lähettänyt myöskin Oskari Jauhiaiselle, joten Sinun ei tarvitse näitä enää hänelle lähettää. Nämä kuvathan otettiinkin juuri hänen tarvetta silmällä pitäen.

Liitin tähän mukaan myöskin muutamia jouluaiheisia valokuvia käytettäväksesi lehdessäsi, sikäli kuin haluat, kun Sinulla nyt on lehdessäsi uusi kuvalaattakonekin, jolla pystyt nopeasti valmistamaan lehtenne tarvitsemat kuvalaatat. Se on suuri edistys, kun voitte nyt paikalliset kuvatkin laatoittaa lähettämättä ja odottamatta niitä viikkokaupalla. Onneksi olkoon, että lehtesi kehittyy edelleen! Täällä parhaillaan sataa isoja lumihattaroita, mutta lumi taitaa sittenkin sulaa pois sitämukaa kuin sitä alas tuleekin, joten meidän valkean joulun tuleminen ja pysyminen on hyvinkin kyseen alaista, kuten usein ennenkin.

Kiitoksia kuluneesta vuodesta, kun olet muistanut lähettää lehtesi minullekin! Sitten koko perheellesi ja itsellesi Parhainta Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta! Meiltä kaikilta

Vilho Uomala. 

Vilho Uomala oli helsinkiläinen valokuvaaja ja Reino Rinteen aseveli. He palvelivat isänmaata tiedotuskomppaniassa jatkosodan aikana 1941-1944.

TK-miehet lutolla. Vilho Uomala, Reino Rinne ja Mikkonen